TJÄNSTER

I SAMBAND MED OLIKA INSTITUT KAN
FÖRELÄSNINGAR, WORKSHOPS OCH KURSER ORDNAS

FÖRELÄSNINGAR OCH KURSER

Jag använder mig av Ayurvedas lära när jag föreläser och drar kurser samtidigt som jag på ett så enkelt sätt som möjligt försöker föra fram vad vi behöver för att nå balans i våra liv. Här ingår även en förståelse för stresspåverkan, vad det är som gör att vi kan må både fysiskt och mentalt dåligt och vad vi gör för att främja en god hälsa i våra liv. Har du funderingar, frågor eller är intresserad av en föreläsning kring hälsa och livsstil, hör av dig.
Då Ayurveda är en holistisk lära kan vi finna många områden att diskutera kring t.ex. sömn, kost, motion, känslor, mentalhälsa, fysiska obalanser och symptomtillstånd i kroppen, hur vår omgivning påverkar oss och framförallt vad vi kan göra för att rikta våra liv i en god riktning.

FÖRSLAG PÅ FÖRELÄSNINGAR

FÖRSLAG PÅ KURSER OCH WORKSHOPS

Konsultationer och behandlingar

Just nu erbjuder jag konsultationer och behandlingar till övningspris.

Ayurvedisk Livsstilskonsultation

Under konsultationen ställer jag frågor till dig för att få en helhetsbild och för att skapa en förståelse för ditt individuella behov. Rådgivningen anpassas utefter personens unika kroppskonstitution. Jag ger dig råd utifrån eventuella obalanser och personliga förutsättningar i form av livsstilsråd, kost och/eller örter.

30 €

Ayurvedisk Marma-ansiktsbehandling

Behandlingen påbörjas med marma massage av huvud, ansikte och nacke. Följt av en avslappnande ansiktsbehandling och handmassage.
Under behandlingen används naturliga råvaror.

30 €

30 €

30 €

KONTAKT

Email

veda@colorsofluxia.com

Telefon

+358 403 553 693

Adress

Dalsbruksvägen 706 25900 Dalsbruk