TJÄNSTER

YOGA LUXIA
YOGA@COLORSOFLUXIA.COM
+35845 318 7866

Företag

Samarbeta? Är du i behov av en yogalärare till ett evenemang? eller äger du ett vackert ställe där det vore kul att ordna ett yoga evenemang. Skicka ett mejl och berätta om dina ideér och förslag till samarbete.

Privat yoga

Om grupptimmar inte är något för dig så kanske privata yogalektioner kunde passa dig perfekt! Yoga hemma eller på en plats som passar oss båda. Tillsammans kan vi skapa en plan för att nå de fysiska, psykiskt eller emotionella mål du har.

Grupper

Planerar du en kväll tillsammans med din vänner och vet inte vad ni ska hitta på? Testa något nytt och boka ett yoga pass. Lugnt och avslappnat eller energifyllda svettiga pass, det är upp till er. Hör av er!

YOGASTILAR

HATHA YOGA

är en klassisk yogastil. Timmen består av andningsövningar, solhälsning, yogapositioner och en skön avslappning i slutet. Det går att skapa mjukare och svettigare pass av hatha yoga, alltid med din kropps förutsättningar som utgångspunkt.

YIN YOGA

En lugn och avslappnande timme. Ifall du upplever stress och spänningar i din kropp så är yin yoga det du behöver. Vi håller positionerna 3-5min och använder oss av block och kuddar för att kunna slappna av och sjunka djupare. Yin yoga stetchar ut djupa muskler.

SAGOYOGA

eller barnyoga. Yoga i sagoform. Detta är en underbart mysig timme där vi använder sagoberättande för att introducera yoga för barn. Denna timme passar också utmärkt för vuxna, när vi blir äldre är det jättebra och roligt att få jobba med och utveckla vår fantasi.

AIRYOGA

Under timmen arbetar vi med ett hammocktyg. Kombinerar yogapositoner med tyget för att fördjupa positonerna och göra timmen mer lekfull. För tillfället har vi inga tyger för att kunna erbjuda timmar.

SENIORYOGA

eller stolyoga. Alla kan göra yoga! Timmen görs främst sittande på stol, en mjuk timme som passar ALLA. Även jag själv uppskattar dessa timmar och fördelarna de ger min kropp.

PRISER

Obs! Priserna är för privata grupper, kan ändras beroende på  hur vi kommer överrens. Skicka ett mejl med en bokningsförfrågan. Betalning kan ske kontakt, kort eller faktura.

60min Yoga
90min Yoga

60€
90€
0%moms